Latvijas Universitātes Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultātē sagatavotas jaunas pedagogu profesionālās kompetences pilnveides programmas:  

Ģeogrāfiskās informācijas sistēmas ģeogrāfijas izglītībā, 36 stundas
Mērķis ir veicināt profesionālās pilnveides prasmes ģeogrāfijas pedagogiem saistībā ar Ģeogrāfijas informācijas sistēmas (ĢIS) apguvi un mācīšanu skolā.

Mākslīgais intelekts ģeogrāfijas izglītībā, 36 stundas
Mērķis ir nodrošināt profesionālās pilnveides iespējas ģeogrāfijas pedagogiem, veidojot izpratni par mākslīgā intelekta (MI) sniegtajām iespējām un tendencēm, kā arī attīstot prasmes izmantot MI rīkus, strādājot ar ģeogrāfijas mācību saturu pamata un vidējās izglītības posmos.

Mācību metodes ģeogrāfijas izglītībā, 80 stundas
Mērķis ir sniegt iespēju kursa dalībniekiem attīstīt pedagoģiskās prasmes un pilnveidot izpratni par jaunākajām tendencēm ģeogrāfijas mācīšanas metodikā pamatizglītības un vidējās izglītības posmā.

 

Sīkāka informācija, rakstot e-pastā: geografijasbiedriba@lu.lv

Pieteikšanās: ŠEIT

       

Pedagogs ir viena no svarīgākajām profesijām pasaulē, jo, sniedzot zināšanas dažāda vecuma cilvēkiem, nodrošina sabiedrības izglītotību, labklājību, un kultūru. Digitālajā laikmetā ikvienam pedagogam jāspēj ātri un efektīvi papildināt zināšanas un prasmes, kā praksē lietot dažādus komunikācijas kanālus un tehnoloģijas, nodrošināt mācību satura apguvi tiešā mijiedarbībā ar izglītojamajiem - gan bērniem, gan pieaugušajiem.

Par mūžizglītību LU

Mūžizglītības aktivitātes ļauj papildināt un apgūt jaunas zināšanas, prasmes, pieredzi, atbilstoši darba tirgus prasībām, savām interesēm un vajadzībām, rosinot sabiedrības izaugsmi kopumā, kopjot latviešu valodu un kultūru, stiprinot dažādu kultūru tradīcijas un starptautiskos sakarus.

Dalīties