Studenti! Lai piedalītos un saskaņā ar vispārējiem darba kārtības noteikumiem LU Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultātes (LU ĢZZF) lauka studiju kursu apguvē un jūsu drošības dēļ, ir nepieciešams vakcinēties pret ērču encefalītu.

1. un 2. kursa Ģeogrāfijas, Ģeoloģijas un Vides zinātnes bakalaura studentu, 1. kursa Ģeoinformātikas bakalaura un 1. kursa Ģeogrāfijas, Ģeoloģijas un Vides zinātnes maģistra studentu, kā arī 1. kursa Dabaszinību un IT skolotāju studiju programmas studentu vakcinēšanos apmaksā no fakultātes budžeta līdzekļiem.   

Vakcināciju varēs veikt 14. februārī, trešdienā, no plkst. 9.30, 108. auditorijā, LU Dabas mājā Jelgavas ielā 1, līdzi ņemot studenta apliecību un potēšanas pasi.  Ja nav potēšanas pases, to var iegādāties grāmatnīcās.

Studentiem, kuri pirmo reizi vakcinēsies pret ērču encefalītu, nepieciešamas pirmajā gadā 2 potes (1. pote un ne vēlāk kā pēc mēneša 2. pote). Studentiem, kuri saņēmuši pagājušajā gadā divas potes, šogad OBLIGĀTI nepieciešama trešā pote.

Fakultāte apmaksās vakcinēšanos tikai tādā gadījumā, ja 3. pote un revakcinācija (3-5 gadi pēc 3. potes), kā arī studentiem, kuri iepriekš nav potējušies, 2. pote tiks saņemta ne vēlāk kā līdz 2024. gada 3. maijam. Pēc šī datuma veiktā vakcinācija būs jāveic par personīgiem līdzekļiem. Lūdzu plānojiet un veiciet vakcināciju savlaicīgi!

Lūgums iepriekš reģistrēties (reģistrācijas saite nosūtīta uz kopējiem kursu e-pastiem)!

Vakcinācijas darbību neveikšanas gadījumā gatavību uzņemties pilnu atbildību par iespējamo kaitējumu veselībai uzņemas pats students, to apliecinot ar rakstisku iesniegumu.

Dalīties