Lieliskai studiju norisei svarīga ir laba gaisotne un patīkama vide. Lai sniegtu ieskatu Latvijas Universitātes fakultāšu dzīvēs, no 25. līdz 29. maijam katru dienu LU Facebook kanālā būs iespēja vērot tiešraides no LU fakultātēm. Savukārt, katru darbadienas vakaru plkst. 20.00 jaunā raidījumā “Izvēlies panākumus!” varēs iepazīties ar LU fakultāšu veiksmes stāstiem un panākumiem un uzzināt visu par studijām pieredzes bagātākajā universitātē Latvijā.

Iepazīsti Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultāti

Ja nevar tikties klātienē, tad var attālināti! 25. maijā, pirmdienā, plkst. 16.00 Latvijas Universtātes Facebook kontā noritēs "dzīvā tiešraide" - virtuālā ekskursija "Ienāc ĢZZF" pa LU Akadēmiskā centra Dabas māju un ģeogrāfu, ģeologu, vides zinātnieku studiju darba vietām. Virtuālās ekskursijas gide būs fakultātes docente Gunta Kalvāne.

Lai sniegtu ieskatu "ģeogrāfu mafijas" mājas dzīvē - Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultātē, iziesim tiešraidē! Ne velti saka - studiju laiks ir labākais laiks cilvēka mūžā, tāpēc mēs pavērsim priekškaru gaidāmajai studentu dzīvei! Visus fakultātes un mūsu studiju piedāvājuma interesentus aicinām doties virtuālajā ekskursijā un uzdod jautājumus par Ģeogrāfijas, Ģeoloģijas, Vides zinātnes un Telpiskās attīstības plānošanas studijām un studentu dzīvi tiešsaistes komentārā!

­­­­­ 25. maija vakarā plkst. 20.00 kanālā RīgaTV 24 pie jaunā LU raidījuma "Izvēlies panākumus" vadītāja Anša Bogustova viesosies ĢZZF asociētais profesors Raimonds Kasparinskis un absolvente, ģeogrāfe Elza Žumbure, Ģeogrāfisko informācijas sistēmu un digitālās kartēšanas uzņēmuma SIA ENVIROTECH pārdošanas projektu vadītāja. Mūsu fakultātes pārstāvji dalīsies pieredzes stāstos, kā, studējot LU, dzīvē var gūt panākumus.

       

­ Fakultātes un mūsu studiju programmu piedāvājuma interesentiem:

Pagaidām tiekamies internetā un sociālajos portālos!

Ja vēl nav skaidrības par to, ko vēlētos nākotnē studēt, tad aicinām ieskatīties LU dabaszinātņu studiju bukletā (ĢZZF atvērums - 6., 7. lpp.) vai LU bakalaura studiju bukletā , vai telefoniski uzdot jautājumus LU Karjeras centra atsaucīgajām karjeras konsultantēm.

Dalīties