Jau no 18. līdz 22. martam Latvijas Universitāte (LU) aicina skolēnus apmeklēt Atvērto durvju nedēļu. Ik gadu pavasarī katrs interesents ir aicināts klātienē gūt iespaidus un iepazīt savu nākotnes studiju vidi, apmeklējot Atvērto durvju dienas. Tā ir iespēja ne tikai pabūt savu nākotnes studiju telpās, bet arī piedalīties dažādos izzināšanas pasākumos un, protams, klātienē uzdot sev interesējošos jautājumus, kas noteikti palīdzēs pieņemt lēmumu par sev piemērotāko studiju programmu.

Atvērto durvju diena Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultātē notiks
19. martā, otrdienā, plkst. 14.00,
LU Akadēmiskā centra Dabas mājā Jelgavas ielā 1, Rīgā-Torņakalnā.

   

Tikšanās - no plkst. 13.45, 1. stāvā pie galvenajām kāpnēm.
Sākums - plkst. 14.00, 1. stāvā pie galvenajām kāpnēm.


19. martā vērsim fakultātes durvis apmeklētājiem, lai vēl pirms studiju uzsākšanas topošie

  • Ģeogrāfijas,
  • Ģeoloģijas,
  • Vides zinātnes,
  • Ģeoinformātikas,
  • Kultūrvides mantojuma izpētes un aizsardzības

bakalaura jeb pamatstudiju interesenti varētu tuvāk iepazīt savu nākotnes studiju vidi, studiju programmu direktorus, studentus un studentu pašpārvaldi jeb Ģeogrāfu mafiju.

Tikšanās klātienē būs lieliska iespēja doties studiju vides izziņas pārgājienā "pa ģeogrāfu pēdām" un iepazīties ar mājīgo un pievilcīgo studiju vidi LU Dabas mājā, lekciju auditorijām, laboratorijām (pat piedalīties īstā studiju nodarbībā), studentu iemīļotiem atpūtas stūrīšiem, plašo bibliotēku u. c. studentiem nozīmīgām vietām, kā arī uzkāpt uz ēkas jumta.

 

19. martā ikvienam interesentam būs iespēja uzzināt arī par studiju iespējām citās dabas zinātņu jomās, kuras lielākoties “mīt” LU Akadēmiskā centra Dabas mājā. Plkst. 10.00 gaidīs ciemos pārstāvji no studiju programmām “Bioloģija”, “Biotehnoloģija un bioinženierija”; plkst. 12.00 – “Ķīmija”, “Darba aizsardzība” un “Arodveselība un drošība”.

         

Dalīties