Šajā ziemas baltumā ir svarīgi iezīmēt plānotājos kādu krāsaināku pasākumu! Tāpēc aicinām Jūs uz mūsu visu tik mīļās fakultātes dzimšanas dienas svinībām! LU Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultātes 77. dzimšanas dienu kā ierasts atzīmēsim ar Ģeodienām, 6.-10. decembrī, tiešsaistē.

Līdz svinībām izveidotā Ģeodienu avīze “Ģeovēstis” ir kā atskaite par šogad piedzīvoto un padarīto. Tā līdz ar Ģeodienu sākumu būs pieejama tiešsaistē. (Iespējams arī veikt ziedojumu, no kuru veicējiem izlozēsim Ģeogrāfu mafijas kreklu Ģeodienu nedēļas noslēgumā – “ĢeoHoot” pasākuma laikā.)

 

2021 ĢEODIENU PROGRAMMA:

KONFERENCE

6. decembrī, pirmdien / plkst. 19.00-19.45 / Google Meet platformā
Svētkus iesāksim ar tradicionālo Konferenci, kurā iztaujāsim pasniedzējus par ģeotautas sabiedrībai aktuālajām tēmām un sasāpējušiem jautājumiem, kas radušies pēdējā gada laikā. Kā katru gadu, godā celsim nomināciju ”Ģeodāma”, ”Ģeovīrs”, “Gada pasniedzējs”, “Gada students”, “Gada pasākums”, “Gada prieks”, “Gada bēda” un brīvās nominācijas ieguvējus, kā arī apsveiksim konkursa “Lielais Didriķis” un “Zelta memčiks ’21” uzvarētājus.

Saite uz pasākumu


ĢEOMEDĪBAS

7. decembrī, otrdien / plkst. 19.00-21.00 / Facebook platformā

Nu jau otro gadu sportiskās aktivitātes jeb Ģeobasketbolu aizstāsim ar Ģeomedībām.

Noteikumi tādi paši, kā iepriekš – pasākuma dienā, 7. decembra plkst. 19.00 LU ĢZZF SP Facebook lapā tiks izziņots saraksts ar priekšmetiem, kurus pēc iespējas lielākā skaitā Tev divu stundu laikā būs jāievāc, jānofotografē vienā fotoattēlā un jāiesūta kā atbildes komentārs Facebook ierakstam.

Veiklākie mednieki tiks apbalvoti!


ĢEOSTĀSTU VAKARS

8. decembrī, trešdien / plkst. 19.00 / Google Meet platformā

Trešdien mūs sagaida Ģeostāstu vakars, kur gada laikā sakrātie, lādē noglabātie un putekļiem jau apklātie stāsti ir atkal tiks iznesti saules gaismā, šoreiz citiem aplūkot. Ieklausīsimies ģeotautiešu neticamajos pieredzes stāstos, kas gūti ikdienas gaitās, ceļojumos, darbos vai piedzīvojumos!

Saite uz pasākumu


ERUDĪCIJAS VAKARS

9. decembrī, ceturtdien / plkst. 19.00 / Google Meet platformā

Dzīves laikā iekrātās zināšanas varēsi izmantot ceturtdienas Erudīcijas vakarā, kad pārcilāsim dažādus jautājumus, kas saistīti ar ģeo-tēmu. Dalība pasākumā komandās. Arī tas šogad norisināsies tiešsaistē.

Saite uz pasākumu


ĢEOHOOT

10. decembrī, piektdien/ plkst. 19.00 / Google Meet platformā

Ģeodienu nedēļu noslēgsim ar ĢeoHoot, atzīmējot LU ĢZZF dzimšanas dienu ar neformālu viktorīnu par ģeotēmu un Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultāti. Iekārtojies dīvānā kopā ar sildoša dzēriena krūzi un izbaudi darba nedēļas noslēgumu kopā ar savējiem tiešsaistē.

ĢeoHoot iesāksim ar jauno ”Ģeogrāfu mafijas” kreklu izlozi, kurā vari piedalīties veicot simbolisku ziedojumu Ģeogrāfu Mafijas Biedrībai. Vairāk par to pie Ģeovēstu izlaišanas ieraksta ĢM mājaslapā.

Saite uz pasākumu

Dalīties