“Riga City Challege 2021” ir ideju hakatons, kas aicina paskatīties uz savu pilsētu no cita skatu punkta un tā būs iespēja pārveidot savu nākotnes pilsētu. Izaicinājums Rīgā notiks no 30. līdz 31.oktobrim un dalībniekiem būs iespēja iegūt 1000 eiro un iespēju piedalīties sacensību fināla posmā Barselonā (Spānijā) no 21. līdz 23. novembrim. Hakatona darba valoda būs angļu valoda un pasākums notiks tiešsaistē.

Reģistrēties hakatonam var individuāli vai kā komanda (4-5 dalībnieki). “Riga City Challenge 2021” nedēļas nogalē komandas piedalīsies uz izaicinājumiem balstītās sacensībās reālās dzīves apstākļos. Hakatona organizatori nodrošinās apmācības un jebkāda veida atbalstu, kas dalībniekiem būs nepieciešams izaicinājuma laikā.

Dalība izaicinājuma ir bezmaksas. Reģistrācija ir atvērta līdz 28.oktobrim aizpildot pieteikšanās anketu: https://forms.gle/6dyGnrte4HmtSRPr7

Izaicinājuma galvenā balva ir 1000 EUR. “Riga City Challenge”” uzvarētāji iegūs iespēju prezentēt savu ideju FUSE City Challenge lielajā finālā Barselonā (Spānija) - ceļa un izmitināšanas izmaksas segs organizatori.

Komanda, kas uzvarēs Rīgas izaicinājumā lielajā finālā tiksies ar komandām no trim Eiropas pilsētām – Evoras (Portugāle), Kauņas (Lietuva) un Ļubļanas (Slovēnija). Lielajā finālā komandas turpinās attīstīt savu ideju un cīnīsies par 2000 eiro lielu naudas balvu.

“Riga City Challenge 2021” organizē Latvijas Universitātes Biznesa, vadības un ekonomikas fakultāte, Rīgas Dome, Kimitisik B.V. un EIT Urban Mobility.

 

Ja jums ir kādi jautājumi droši rakstiet uz  e-pastu: fuse2021@kimitisik.eu!

Uz tikšanos “Riga City Challenge 2021” ideju hakatonā!

Dalīties