Esi pieprasīts, esi elastīgs! Nāc studēt pasauli pie mums!

Latvijas Universitātes Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultātes (LU ĢZZF) studiju programmas piedāvā vispusīgas starpdisciplināras zināšanas, prasmes un kompetences, kas sagatavo mūsdienu darba tirgum, palīdzot topošajam darba tirgus dalībniekam izkopt personiskās iezīmes un būt elastīgam, iemācīties ātri pielāgoties pārmaiņām.

Kritiskā domāšana, radošs darbs komandā, gatavība pārmaiņām, pielāgošanās spējas, stresa noturība un daudzas citas individuālās prasmes 21. gadsimta darba devēji novērtē vairāk nekā specifiskās zināšanas, kuras mūsdienās ātri noveco. LU ĢZZF daudzpusīgās starpdisciplinārās studiju programmas piedāvā izcilu iespēju attīstīt studējošā personīgās prasmes un attīstīt holistisku skatījumu, kas ir nenovērtējams ieguvums globalizētajā pasaulē.

LU ĢZZF ir pētniecībā balstītas studijas, kas ļauj realizēt nozīmīgus zinātniskus projektus, un studenti ne tikai iegūst zināšanas, bet arī paši piedalās projektu realizācijā.

Studiju programmas

Ģeogrāfijas bakalaura studiju programmas mērķis ir nodrošināt studējošajiem kvalitatīvu teorētisko zināšanu un pētniecības iemaņu un prasmju apguvi ģeogrāfijas jomā, valsts darba tirgus vajadzībām atbilstošu teorētisko un praktisko sagatavotību, kas ļauj veiksmīgi iesaistīties tautsaimniecības problēmu risināšanā.

Studiju programma piedāvā zināšanas un praktiskās iemaņas ģeoloģijas un radniecīgo dabas zinātņu pamatos, specializētas zināšanas ģeoloģijas apakšnozarēs, erudīciju un praktiskās iemaņas, kas atbilst darba tirgus prasībām un studiju turpinājumam maģistrantūrā.

Studiju procesā studentiem ir iespēja padziļināti apgūt ģeogrāfiskās informācijas sistēmas, resursu vērtēšanu un pārvaldību, bioloģiskās daudzveidības aizsardzību un pārvaldību, kā arī citas vides zinātnes speciālistiem nepieciešamās zināšanas, kompetences un iemaņas.

Profesionālo bakalaura studiju programmu “Ģeoinformātika” īstenos LU Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultātes un LU Datorikas fakultātes mācībspēki. Programmā līdzās ģeogrāfijas studiju kursiem padziļināti tiks apgūta kartogrāfija, tālizpēte un ģeogrāfiskās informācijas datu vākšana, organizēšana, apstrāde un izplatīšana. Programma atrodas licencēšanas procesā! Sekojiet informācijai LU un ĢZZF vietnēs!

Uzzini vairāk par savas nākotnes fakultāti video stāstos!

PIETEIKŠANĀS STUDIJĀM

Elektroniskā pieteikšanās studijām un pieteikumu elektroniskā apstiprināšana portālā www.latvija.lv norisināsies no 28. jūnija līdz 11. jūlijam. Savukārt elektronisko pieteikumu klātienē varēs apstiprināt no 6. jūlija līdz 12. jūlijam, bet pieteikumu izveidot un apstiprināt klātienē vienā no augstskolu uzņemšanas punktiem varēs no 6. jūlija līdz 12. jūlijam.

REĢISTRĀCIJA STUDIJĀM UN STUDIJU LĪGUMA SLĒGŠANA

Elektroniskā reģistrēšanās studijām un studiju līguma elektroniskā parakstīšana ar eParaksts Mobile norisināsies no 19. jūlija. Sīkāku informāciju par to pretendents saņems e-pastā, uzņemšanas konkursam noslēdzoties.
Reģistrēšanās - līgumu slēgšana klātienē:
Latvijas Universitātes Akadēmiskā centra Dabas mājā, 223. auditorija
Pretendentiem, kuri ieguvuši studiju vietu konkursa 1. kārtā

  • 19. jūlijs 09.00 - 13.00 
  • 20. jūlijs 13.00 - 16.00

Pretendentiem, kuri ieguvuši studiju vietu konkursa 2. kārtā

  • 21. jūlijs 09.00 - 13.00
  • 22. jūlijs 13.00 - 17.00
  • 23. jūlijs 09.00 - 13.00

Reģistrēties studijām pretendents var, ierodoties personīgi vai pilnvarojot citu personu, kura uzrāda notariāli apstiprinātu pilnvaru.

Aicinām iepazīties ar uzņemšanas kārtību LU mājaslapā.

 

Ja radušies jautājumi par iestāšanos LU: 
Zvani:
 67034444.
Raksti: studijas@lu.lvWhatsapp 24789066 vai Facebook: @latvijasuniversitate.  

Izvēlies panākumus! Studē LU!
#ģeogrāfija #ģeoloģija #videszinātne #ģeoinformātika
#studijasĢZZF
#PievienojiesĢeogrāfuMafijai

 

Dalīties