Latvijas Universitātes (LU) Atvērto durvju nedēļā, 2021. gada 22.–26. martā, īpašās Facebook (live) tiešraidēs būs iespēja virtuāli paviesoties visās 13 LU fakultātēs. Virtuālā ekspedīcija Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultātē (ĢZZF) plānota 26. martā, piektdienā, plkst. 16.00.

Facebook tiešraide studētgribētājus aizvedīs ceļojumā uz Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultāti LU Dabas mājā Torņakalnā. Par ekspedīcijas uzticamiem biedriem izvēlēti LU patrioti - mūsu lieliskā ģeogrāfe Gunta Kalvāne un moderators fizikas students Andis Poļaks.

26. martā no plkst. 16.00 LU Facebook lapā varēs vērot "live" video tiešraidi no fakultātes un komentāru sadaļā uzdot sev interesējošos jautājumus par studijām fakultātē.

Tā būs fantastiska iespēja doties ekspedīcijā "pa ģeogrāfa pēdām" un iepazīties ar mājīgo un moderno studiju vidi LU Dabas mājā, lekciju auditorijām, laboratorijām, studentu iemīļotiem atpūtas stūrīšiem, plašo bibliotēku u. c. studentiem nozīmīgām vietām, kā arī uzkāpt uz ēkas jumta.

   Tiešraidē pievienosies:
fakultātes dekāne profesore Zaiga Krišjāne,
Ģeogrāfijas bakalaura studiju programmu direktore Elīna Apsīte-Beriņa,
Ģeoloģijas bakalaura studiju programmas direktors Māris Krievāns,
Vides zinātnes bakalaura studiju programmu direktors Imants Kukuļs.

ĢZZF Studentu pašpārvaldes pārstāve un vides zinātnes bakalaura studente Karlīna Putniņa sniegs ieskatu studenta dzīvē un “ģeogrāfu mafijas” tradīcijās.

LU Atvērto durvju nedēļā notiks arī videoaktivitātes ĢZZF Studentu pašpārvaldes platformās Facebook un Instagram, kā arī konkurss (uzvarētāju uzzināsim FB tiešraides laikā!).


Noskaties video "Kas ir dzīve ĢZZF?" un piedalies ģeogrāfu konkursā!
   Tiekamies virtuālajā ekspedīcijā!
      Komentē un uzdot sev interesējošos jautājumus par studijām "ģeogrāfos"!

#ģeogrāfija #ģeoloģija #videszinātne
#ĢeogrāfuMafija
#studijas #ĢZZF
#AtvērtoDurvjuDiena
#RudenīNācStudēt
un #PievienojiesPanākumiemLU

         

Dalīties