Saskaņā ar vispārējiem darba kārtības noteikumiem LU Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultātes lauka studiju kursos, lai varētu piedalīties lauku kursu apguvē, ir nepieciešams vakcinēties pret ērču encefalītu. 1. un 2. kursa bakalaura studentu un 1. kursa Vides zinātnes un Ģeogrāfijas maģistru studentu, kā arī 1. kursa Dabaszinību un IT skolotāju vakcinēšanos apmaksā no fakultātes budžeta līdzekļiem.

Saskaņā ar veikto centralizēto iepirkumu un noslēgto pakalpojuma līgumu Nr.6012-A2013/106, vakcināciju var veikt tikai Rīgas 1. slimnīcā Bruņinieku ielā 5, 22. korpusā 101. kabinetā, līdzi ņemot studentu apliecību un potēšanās pasi.

Studentiem, kuri pirmo reizi vakcinēsies pret ērču encefalītu, nepieciešamas pirmajā gadā 2 potes (1. pote un ne vēlāk kā pēc mēneša  2. pote). Studentiem, kuri saņēmuši pagājušajā gadā divas potes, šogad OBLIGĀTI nepieciešama trešā pote.

UZMANĪBU! Fakultāte apmaksās vakcinēšanos tikai tādā gadījumā, ja 3. pote un revakcinācija (3-5 gadi pēc trešās potes), kā arī studentiem, kuri iepriekš nav potējušies, 2. pote tiks saņemta ne vēlāk kā līdz 2021. gada 15. maijam. Pēc šī datuma veiktā vakcinācija būs jāveic par personīgiem līdzekļiem.

Lūdzu plānojiet un veiciet vakcināciju savlaicīgi!!!

Vakcinācijas darbību neveikšanas gadījumā gatavību uzņemties pilnu atbildību par iespējamo kaitējumu veselībai uzņemas pats students, to apliecinot ar rakstisku iesniegumu.

Dalīties