Latvijas Universitāte šī gada 7. aprīlī izsludināja konkursu uz Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultātes dekāna amatu vietu. Konkurss noslēdzās 2020. gada 30. aprīlī. Konkursam uz izsludināto administratīvo amatu pieteicās viens pretendents – profesore, Dr. geogr. Zaiga Krišjāne - pašreizējā Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultātes dekāne. Profesores Zaigas Krišjānes kopējais akadēmiskā un zinātniskā darba stāžs ir 36 gadi.

2020. gada 3. jūnijā plkst. 11.00 notiks paplašinātā sanāksme – diskusijas, lai uzklausītu dekāna amata pretendentes, profesores Zaigas Krišjānes izklāstu par fakultātes darbības novērtējumu un redzējumu par attīstības vadības programmu 2020.-2024. gadam. Ņemot vērā valstī un Latvijas Universitātē noteiktos darbības ierobežojumus un LU darba drošības rekomendācijas saistībā ar Covid19 vīrusa pandēmiju, sanāksme-diskusijas notiks attālinātā tiešsaistē, izmantojot Microsoft Teams platformu.

Pretendentes vēlēšanas Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultātes dekāna amatā notiks aizklāti, attālinātā tiešsaistē Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultātes domes sēdē 2020. gada 3. jūnijā. Domes sēdes sākums plkst. 13.00. Sēde notiks, izmantojot Microsoft Teams platformas piedāvātos rīkus.

Ar pretendentes iesniegtajiem dokumentiem var iepazīties elektroniski, iepriekš sazinoties ar domes sekretāri Dr. geogr. Zandu Penēzi (zanda.peneze@lu.lv)

 

Dr. geogr. Zanda Penēze
LU Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultātes
Vides zinātnes nodaļas docente
Lietišķās vides zinātnes katedras vadītāja
LU Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultātes domes sekretāre

 

Dalīties